'Vitesse denkt aan opmerkelijke rentree Allach'

27 februari 2019, 08:35   Bijgewerkt: 27 februari 2019, 08:56

Opmerkelijk: Mohammed Allach kan als technisch directeur terug naar Vitesse. Hij is in beeld bij de Arnhemmers, waar Marc van Hintum na dit seizoen stopt in die functie. Volgens De Gelderlander staat Allach 'hoog op de kandidatenlijst'. Allachs naam viel eerder bij NAC Breda, dat eveneens iemand zoekt voor het technische beleid.

Allach is juist de voorganger van Van Hintum. Eind 2017 vertrok hij uit de Gelredome na een verschil van inzicht met toenmalig commissaris Valeri Oyf, die nu eigenaar is van Vitesse. Vitesse schoof hoofd scouting Van Hintum op interim basis door. Aanvankelijk zou Van Hintum afgelopen zomer opgevolgd worden, maar kon Vitesse geen geschikte kandidaat vinden. Na dit seizoen keert hij alsnog terug in zijn functie als hoofd scouting.

Momenteel zit Allach zonder club. Na zijn Vitesse-periode vertrok hij naar het Israëlische Maccabi Haifa. Dat avontuur eindigde in november en zit Allach zonder club. In het verleden vervulde de Brabander ook technische functies bij VVV-Venlo, FC Twente, RKC Waalwijk en de KNVB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen