Seedorf zet deur open: "Als Ajax belt, neem ik zeker op"

27 februari 2019, 09:59   Bijgewerkt: 27 februari 2019, 11:02

Ajax heeft nog altijd een speciale plaats in het hart van Clarence Seedorf. De voormalig middenvelder vormt samen met Patrick Kluivert het trainerskoppel van Kameroen, maar ziet het wel zitten om terug te keren bij de club waar hij doorbrak.

"Als Ajax belt, dan neem ik zeker op", zei de oud-speler van Ajax dinsdag bij De Wereld Draait Door. "Dingen gebeuren wanneer ze moeten gebeuren. Het moet niet geforceerd worden. Ik sta voor alles en iedere ervaring open. Alle ervaringen heb ik gepakt en ook alles daaromheen. Ik heb in heel veel moeilijke situaties gezeten. Dat heeft me wel wat gegeven. Hopelijk kan ik wat meer gaan bouwen, dat is wat ik nu bij Kameroen doe."

Seedorf won in 1995 de Champions League met Ajax, maar keerde na dat jaar niet meer terug in Nederland. Als speler diende hij louter buitenlandse clubs en ook zijn trainersloopbaan speelt zich vooralsnog af in het buitenland. Toch benadrukt de coach dat hij een dienstverband bij Ajax ziet zitten. "Waarom niet? Ik ben Ajacied. Ik ben er opgegroeid. Alles is daar begonnen. Er is niets mooiers dan dat een keer te doen als het een keer voorvalt, maar op dit moment is Ajax in goede handen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen