Genesio steekt naar goal snakkende Memphis hart onder de riem

27 februari 2019, 11:59

Bruno Genesio ligt geregeld in de slag met Memphis Depay, maar heeft het vandaag (woensdag) opgenomen voor zijn aanvaller. De coach vindt de kritiek op de Nederlander onterecht en stelt dat de doelpunten wel weer gaan komen.

Memphis scoorde sinds november niet meer voor Olympique Lyon en ligt daardoor onder vuur in Frankrijk. "Wat wij doen is slecht. Wij beoordelen een aanvaller alleen op het aantal goals dat hij maakt", sprak Genesio op het persmoment. "Kijk bijvoorbeeld naar de wedstrijd tegen Monaco. Ik kijk dan ook naar wat Depay buiten goals maken om doet. Hij was technisch sterk, had een goede chemie met de andere spelers en was altijd aanspeelbaar. Met Memphis erbij waren we sterker dan in de eerste helft."

Memphis miste in die wedstrijd wel een strafschop en heeft zijn doelpuntendroogte dus nog altijd niet kunnen beëindigen. "Iedereen leeft met hem mee. Memphis is zelf nog het meest droevig, want hij wil scoren. Je moet je hoofd koel houden en weer opnieuw beginnen. Je moet vertrouwen houden in jezelf, rustig blijven spelen en dan zal alles in korte tijd weer terug bij het oude zijn", zegt de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen