Hjulmand: "Ontgoocheld toen Anderlecht Rutten had vastgelegd"

27 februari 2019, 13:52

Het scheelde een haar of niet Fred Rutten, maar Kasper Hjulmand (op archiefbeeld als trainer van Mainz) stond aan het roer bij Anderlecht. De Deen had vlak na de jaarwisseling een persoonlijk akkoord met de Belgische club. "Maar wat is dat waard als de twee clubs er niet uit raken?", vraagt Hjulmand zich hardop af.

"Anderlecht nam op een zaterdag contact op met Nordsjaelland (Hjulmands huidige club, red.) om mij weg te kopen, maar het Nordsjaelland-bestuur kon pas op zondagmiddag samenkomen", vertelt Hjulmand in Het Nieuwsblad. "Tegen die tijd had Anderlecht Fred Rutten al vastgelegd. Ik was erg ontgoocheld, want ik stond echt klaar om met Anderlecht op winterstage te vertrekken."

Afhankelijk van de prestaties van Rutten, dient zich aanstaande zomer een nieuwe mogelijkheid aan. "Ik zit echt niet te hopen dat Fred Rutten faalt bij Anderlecht. Ik ben collegiaal en hoop dat hij nog een geweldige campagne neerzet. Waar mijn toekomst ligt, is nu nog niet duidelijk, hoor. Of Club Brugge of een ander Belgisch team ook kan? Dat zien we dan wel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen