Sarri houdt veelbesproken Kepa op de bank tegen Spurs

27 februari 2019, 20:19

Kepa Arrizabalaga begint woensdagavond op de bank als Chelsea het op Stamford Bridge opneemt tegen Tottenham Hotspur. De veelbesproken doelman is gepasseerd na zijn actie in de League Cup-finale van afgelopen zondag. Toen weigerde de Spaanse keeper in de verlenging gewisseld te worden.

In aanloop naar de Premier League-topper had Maurizio Sarri al min of meer aangekondigd dat hij Kepa zou straffen. "Als hij keept, moet hij er klaar voor zijn. Maar als hij ook op de bank begint, moet hij daar ook klaar voor zijn", zei de trainer. De Spanjaard werd eerder al beboet door Chelsea: de club gaf hem een boete ter waarde van een weeksalaris.

Kepa's actie zorgde afgelopen weekend voor veel ophef. Sarri wilde Willy Caballero vlak voor de strafschoppenserie binnen de lijnen brengen, maar de Spanjaard weigerde - tot grote woede van de Italiaanse manager - gewisseld te worden. Manchester City nam de penalty's beter en won het bekertoernooi. Na de wedstrijd zei zowel Kepa als Sarri dat het incident veroorzaakt was door een misverstand, al vond de trainer dat de doelman alsnog een fout had gemaakt. Tegen Chelsea zal Caballero beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen