Ranieri moet vrezen voor baan: "Vraag maar aan de eigenaar"

28 februari 2019, 09:39

Claudio Ranieri moet vrezen voor zijn baan als manager van Fulham. De Italiaan werd na een teleurstellende seizoenstart aangesteld als opvolger van de ontslagen Slavisa Jokanovic, maar kan het tij nog niet keren. Inmiddels wordt ook alweer gespeculeerd over de baan van de oefenmeester. "Of ik ontslagen word? Geen idee, vraag dat maar aan de eigenaar."

Dat zei hij na de zevende nederlaag in de laatste acht duels. Southampton is de nummer zeventien - het laatste veilig plekje in de Premier League - en heeft door de winst een voorsprong van tien (!) punten genomen op de ploeg van Ranieri, het meest gepasseerde team van Engeland. Van opgeven wilde Ranieri echter niets weten. "Zolang het rekenkundig kan, blijf ik vechten", zei hij

Volgens de manager valt zijn spelers niets te verwijten. "Ze doen hun stinkende best, maar het is niet genoeg", aldus de Italiaan. "Zoals altijd in mijn loopbaan werk ik had. Het wordt heel moeilijk, maar we moeten vechten voor het onmogelijke. We moeten altijd het veld afgaan met opgeheven hoofd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen