Advocaat denkt dat Bazoer in de toekomst kans maakt op Oranje

28 februari 2019, 10:02

Dick Advocaat denkt dat Riechedly Bazoer in de toekomst weer kans maakt om voor het Nederlands elftal uit te komen. Volgens de FC Utrecht-coach moet Bazoer, die dit weekend terugkeert van een schorsing, wel een paar dingen beter gaan doen om weer international te worden.

In gesprek met het Algemeen Dagblad blijkt dat Advocaat fan is van voormalig Ajacied. De trainer denkt dat Nederland nog gaat opkijken van Bazoer. "Hij is een jongen met extra kwaliteit, hoor. Dat blijf ik zeggen. Als hij het echt gaat begrijpen, zit hij straks weer bij het Nederlands elftal. Hij kan aan de bal zo goed voetballen."

Wel moet de van VfL Wolfsburg gehuurde middenvelder meer discipline krijgen in zijn spel, vindt de trainer. "Dat moet een automatisme worden. Het is niet alleen maar de bal hebben, dribbelen en naar voren lopen. Als je ziet wat je tegenwoordig moet doen als middenvelder, dat wordt eigenlijk steeds moeilijker."

De zesvoudig international is dit weekend weer terug in de selectie van Advocaat. De middenvelder komt terug van een schorsing van drie duels, die hij kreeg nadat hij bij PEC Zwolle (4-3 verlies) een duw uitdeelde aan de vierde man.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen