Gisteren gemist: Ramos krijgt straf, Willem II naar finale

1 maart 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 28 februari.

Ranieri op straat gezet door Fulham; Parker volgt hem op

Het doek is gevallen voor Claudio Ranieri bij Fulham. De Italiaan is donderdag op straat gezet door de club uit Londen vanwege de tegenvallende resultaten. De nummer negentien van de Premier League meldt dat Scott Parker als opvolger van Ranieri aan de slag gaat.

UEFA pakt Ramos aan en schorst hem voor twee CL-duels

De gele kaart die Sergio Ramos pakte tegen Ajax, is hem duur komen te staan. De UEFA maakt donderdagavond bekend dat de verdediger van Real Madrid voor twee duels geschorst is in de Champions League. Hij mist dus niet alleen de return tegen Ajax van komende dinsdag, maar ook de eerste wedstrijd van de mogelijke kwartfinales.

AZ laat overbodige Vejinovic op huurbasis naar Polen gaan

Bij AZ komt Marko Vejinovic dit seizoen niet aan spelen toe en dus hebben de Alkmaarders ingestemd met zijn vertrek. Donderdagavond heeft de club bekendgemaakt dat de overbodige middenvelder het seizoen afmaakt bij Arka Gdynia in Polen.

Olympique Lyon ontloopt PSG in Frans bekertoernooi

Goed nieuws voor Olympique Lyon. De Franse topclub is donderdag bij de loting voor de halve finales van de Coupe de France gekoppeld aan Stade Rennes en hoeft het dus niet op te nemen tegen Paris Saint-Germain.

Valencia overleeft return en plaatst zich voor bekerfinale

Valencia kan voor het eerst in elf jaar tijd weer eens een hoofdprijs winnen. De club uit de Sinaasappelstad speelde in het heenduel met 2-2 gelijk tegen Real Betis en hadden donderdag aan een kleine zege genoeg om de finale te halen. Valencia won vanavond met 1-0.

Willem II dankt penaltykiller Wellenreuther en haalt bekerfinale

Willem II gaat het op zondag 5 mei opnemen tegen Ajax in de finale van de KNVB Beker. Na een weinig sprankelende, maar bijzonder spannende bekeravond in het Koning Willem II Stadion zegevierden de Tilburgers vanaf de penaltystip. Doelman Timon Wellenreuther stopte liefst drie Alkmaarse penalty's en zag invaller Bjørn Johnsen de paal raken. Het was voor de Tricolores ruim voldoende voor de eerste finaleplek sinds 2005.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen