De Boer en Atlanta herstellen zich en gaan ronde verder

1 maart 2019, 07:30

Het Atlanta United van Frank de Boer heeft in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) de kwartfinale van de CONCACAF Champions League bereikt. De Amerikaanse ploeg won met 4-0 Herediano en maakte zodoende de nederlaag in de heenwedstrijd ruimschoots goed. In Costa Rica werd onlangs met 3-1 verloren.

Atlanta United - dat door een monstertruck-evenement de belangrijke wedstrijd niet in eigen stadion kon spelen - had weinig tijd nodig om de schade uit het heenduel te repareren. Binnen een minuut kwam de ploeg van de Nederlandse trainer op 1-0 door een doelpunt van Josef Martinez, waarna Julian Gressel acht minuten later de 2-0 maakte in het Kennesaw State University Stadium.

Na rust maakte Atlanta United aan alle twijfels een einde. Josef Martinez maakte na een uur zijn tweede van de wedstrijd, waarna Leandro Gonzalez Pirez vlak voor tijd de wedstrijd definitief in het slot gooide. Door de zege zet de club van De Boer de volgende stap richting het grote doel: het winnen van de Champions League. Wint Atlanta United het prestigieuze toernooi, dan mag het deelnemen aan de komende editie van het WK voor clubteams.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen