Heerenveen slaat advies van groep-Van der Velde in de wind

1 maart 2019, 09:06   Bijgewerkt: 1 maart 2019, 09:12

SC Heerenveen gaat niets doen met het voorstel van de 'groep Riemer van der Velde'. De groep wil dat er denktanks van tien tot twaalf personen in het leven worden geroepen. Zij zouden de Friese club op commercieel, financieel en sportief moeten adviseren.

Cees Roozemond, die als gedelegeerd bestuurder de eindverantwoordelijkheid heeft in Heerenveen, slaat het advies in de wind van de groep die bestaat uit oud-voorzitter Van der Velde, Foppe de Haan, Gertjan Verbeek, Tjisse Wallendal, Yme Kuiper en Henk Hoekstra. "We kunnen nu niet alles stilzetten", zegt Roozemond tegenover de Leeuwarder Courant.

"De trein rijdt verder, we denderen door", vervolgt. "Het voorstel van Van der Velde en de vijf anderen is daarom nu geen optie. Ik heb bovendien vertrouwen in ons huidige managementteam. We komen op korte termijn met een hoogwaardig beleidsplan naar buiten."

Roozemond wordt in Heerenveen mogelijk de opvolger van de vertrokken algemeen directeur Luuc Eisenga. "Het zou een terechte conclusie kunnen zijn. Ik heb gezegd dat ik er bij voldoende draagvlak toe bereid ben", aldus Roozemond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen