Doelpuntendroogte Memphis voorbij: "Ik ben blij voor hem"

1 maart 2019, 13:34

Memphis Depay wist afgelopen woensdag eindelijk weer het net te vinden. De aanvaller van Olympique Lyon scoorde in het bekertreffen met Caen (3-1) en maakt zodoende zijn eerste doelpunt sinds november vorig jaar. In aanloop naar het duel met Toulouse heeft trainer Bruno Genesio nogmaals benadrukt dat hij blij is dat de doelpuntendroogte van de Nederlandse aanvaller voorbij is.

"Ik ben blij voor Memphis. Hij heeft hard voor het team gewerkt en is daarvoor beloond met een doelpunt tegen Caen. Met het oog op de komende periode is dat erg fijn voor hem", aldus Genesio op de persconferentie. Het was voor Memphis pas zijn zevende doelpunt van het seizoen. In de vorige jaargang kwam de Oranje-international tot 22 goals.

Meteen na de wedstrijd sprak Genesio al lovend over de Nederlandse aanvaller, die niet helemaal onbetwist meer is. "Hij was heel actief en ging voorop in de strijd. Niet alleen met zijn doelpunt was hij belangrijk. Hopelijk kunnen we het nu ook over een lange periode laten zien", zei hij. Preses Jean-Michel Aulas sloot zich bij die woorden aan. "We hebben de komende maanden een grote Memphis nodig. Vandaag was hij in elk geval op dreef."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen