Willem II licht optie in contract van bekerheld Wellenreuther

1 maart 2019, 14:01

Daags na zijn heldenrol in de beker heeft Willem II het contract van Timon Wellenreuther verlengd. De doelman beschikte over een aflopend contract met een optie. Die optie heeft de kersvers bekerfinalist gelicht, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Wellenreuther groeide donderdag in de halve finale van de beker tegen AZ uit tot de grote uitblinker. In de beslissende strafschoppenserie pakte de Duitser maar liefst drie penalty's en plaatste Willem II zich voor de finale tegen Ajax.

Willem II nam hem in de zomer van 2017 over van Schalke 04. Sindsdien kwam hij tot 41 optredens voor de Tricolores. Zijn opstartfase in Tilburg verliep stroef. In het eerste seizoen verloor Wellenreuther zijn plek onder de lat ten koste van Mattijs Branderhorst en werd hij zelfs even uit de selectie gezet.

Dit seizoen is de sluitpost de onbetwiste nummer één, al werd hij op de valreep van 2018 disciplinair geschorst en ging het competitieduel met FC Emmen aan hem voorbij. Dat was de enige Eredivisie-wedstrijd die Wellenreuther miste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen