Toenemende concurrentie bij Vitesse doet Leonid Slutsky goed

1 maart 2019, 14:47

Vitesse heeft dit seizoen met veel blessureleed te maken gehad, maar tot groot genoegen van Leonid Slutsky stroomt de ziekenboeg langzaam maar zeker leeg. De Russische trainer heeft naar aanloop naar het thuisduel met NAC Breda weer wat meer te kiezen. De van een liesblessure herstelde Thulani Serero maakt zaterdag als basisspeler waarschijnlijk zijn rentree.

De Zuid-Afrikaanse middenvelder ontbrak de voorbije twee wedstrijden. "Ik verwacht dat hij klaar is om te spelen", aldus Slutsky tegenover Omroep Gelderland. De trainer houdt nog wel een kleine slag om de arm. Ook achter de namen van Mohammed Daudu en Bryan Linssen staan vraagtekens, al verwacht dat Slutsky dat ook zij gewoon inzetbaar zijn. Tim Matavz en Hilary Gong hebben de groepstraining inmiddels deels hervat en ook Chelsea-huurling Charly Musonda is op de weg terug.

De komende periode gaat Vitesse vol voor de vierde plaats, die op dit moment wordt bezet door AZ. De club uit Alkmaar heeft vier punten meer. Tegen hekkensluiter NAC hoopt Slutsky voor de derde keer op rij te winnen. "Ze hebben best een goed team en spelen tegen degradatie. Ze vechten dus voor iedere meter. NAC speelt met drie centrale verdedigers. Dat is vrij bijzonder voor de Eredivisie. Daar hebben we verloren. Het was een teleurstellende avond toen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen