Bosz verwacht lastig duel met SC Freiburg: "Zijn goed in vorm"

1 maart 2019, 16:53

Hoewel Peter Bosz op papier een makkelijkere opponent heeft dan vorige week (toen tegen koploper Borussia Dortmund), verwacht de Nederlander een zwaar karwei in de Bundesliga-wedstrijd tegen SC Freiburg. Die ploeg verloor al in heel februari niet en won vorige week zelfs met 5-1. "Ze zijn goed in vorm, dus het zal niet makkelijk worden."

Dat was de verwachting over het treffen van Bosz met Bayer Leverkusen tijdens de persconferentie. "Er zullen twee teams op het veld staan met twee verschillende speelstijlen", aldus de oefenmeester, die vorige week ondanks de nederlaag tevreden was. "We hebben veel dingen goed gedaan, maar ook veel dingen niet. Anders hadden we gewonnen. Daar moeten we van leren en onszelf verbeteren."

Ook wil Bosz de supporters in eigen stadion vermaken. "En ik wil heel graag deze thuiswedstrijd winnen. Daar moeten we op gefocust zijn", vindt de trainer, die nog gevraagd werd naar het aanstaande carnaval. "Dat is leuk, maar ben ik niet mee bezig. Het duel tegen SC Freiburg is veel belangrijker." Daarbij kan de coach geen beroep doen op de geblesseerde Lars Bender, Karim Bellarabi, Panagiotis Retsos en Joel Pohjanpalo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen