Advocaat: "Heracles heeft thuis toch het voordeel van kunstgras"

1 maart 2019, 17:14

Heracles Almelo is na PSV, Feyenoord en Ajax de best presterende ploeg in eigen huis. Dick Advocaat, die zaterdag met FC Utrecht in Almelo speelt, heeft een idee hoe dat komt. "Thuis hebben zij toch het voordeel van dat kunstgras."

Desondanks vindt Advocaat Heracles een goede ploeg hebben. "Ze hebben twee punten meer dan wij", zegt hij op beelden van FC Utrecht TV. "Dat maakt het een belangrijke wedstrijd. Gaan we er voorbij, of niet? Heracles is een beetje als PEC Zwolle, met veel beweging. Voorin hebben zij jongens die een goal kunnen maken. Dat is het verschil met ons. Onze goals komen niet vanuit de voorhoede, dat is eigenlijk al het hele seizoen."

Strieder

Advocaat besprak ook Rico Strieder, die vorige week terugkeerde in de selectie. "Meer om het gevoel te geven dat hij er weer bij hoort, die jongens is er zeven maanden uit geweest. Hij is echt een goede speler, maar wel timide. Ze zeggen dat hij altijd zo is. Maar aan de bal kan hij heel goed voetballen."

Voor het duel met Heracles zijn Emil Bergström en Timo Letschert twijfelgevallen, Riechedly Bazoer en Urby Emanuelson keren terug. De langdurig geblesseerden Simon Makienok en Cyriel Dessers zijn de enigen die niet beschikbaar zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen