De Graafschap-spits Bahoui debuteert, bij ADO Troupée terug

1 maart 2019, 19:27

De Graafschap-spits Nabil Bahoui maakt vrijdagavond tegen ADO Den Haag zijn debuut in de Eredivisie. De aanvaller is door trainer Henk de Jong, zoals aangekondigd, opgesteld en dat gaat ten koste van Furdjel Narsingh. Verder is de opstelling van De Superboeren onaangepast ten opzichte van het met 0-3 gewonnen duel met PEC Zwolle van vorige week. Bij ADO is Giovanni Troupée het enige nieuwe gezicht in de basiself.

De rechtsback was vorige week nog geblesseerd en werd tegen Ajax om die reden nog vervangen door Dione Malone. Ondanks de 1-5 nederlaag ziet trainer Alfons Groenendijk geen reden om zijn opstelling, waarin dus ook plaats is voor de goed presterende Sheraldo Becker en John Goossens, verder aan te passen.

Datzelfde geldt voor De Graafschap, dat vorige week de eerste uitoverwinning van het seizoen boekte, waar behoudens Bahoui dezelfde spelers in de opstelling staan. "Als je iemand haalt met buitenkwaliteit, moet je hem niet op de bank zetten", zei De Jong na de zege in Zwolle al over de Zweedse aanvaller, die dus inderdaad zijn debuut maakt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen