Groenendijk 'doodziek' van remise: "Moet met rust gespeeld zijn"

1 maart 2019, 23:25

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk was 'doodziek' van het gelijkspel tegen De Graafschap. De oefenmeester vond dat zijn ploeg veel beter was en het duel in de eerste helft al had moeten beslissen. "Daar ben ik het meest teleurgesteld over, dat we het niet vroegtijdig hebben afgemaakt."

Dat zei hij tegenover FOX Sports over de remise, waarin hij heel goed spel zag van zijn ploeg. "Je gaat met 0-1 rusten, maar dan moet de wedstrijd al beslist zijn", vond Groenedijk. "Je weet dat ze bij 0-1 nóg opportunistischer gaan spelen. Ik ben nog nooit zo doodziek geweest van een gelijkspel. Bij de gelijkmaker staan we de snurken bij een vrije trap, dat mag niet gebeuren. Die goal mag niet vallen, dan moet je messcherp zijn. Dus ik ben heel teleursgesteld."

Ook werd de trainer nog gevraagd naar de wissel van Sheraldo Becker, die het openingsdoelpunt maakte en niet blij leek met de beslissing van zijn coach. "Ook hij is teleurgesteld", zei Groenendijk, die wel ontkende dat de aanvaller boos was op de coach. "Als hij een fles naar mij gooit, dan doet 'ie nooit meer mee. Zo simpel is het. Maar dat doet hij ook echt niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen