Jurjus hoopte nog even door te kunnen spelen met blessure

2 maart 2019, 00:07

Hidde Jurjus had niet direct in de gaten dat het einde wedstrijd was voor hem na zijn kwetsuur tegen ADO Den Haag. De goalie van De Graafschap raakte geblesseerd, voelde de pijn en kon eerst nog even verder spelen. Tot het moment dat hij een bal wegschoot en hij voelde dat het echt mis was. "Toen wist ik dat het klaar was voor vandaag."

Dat zei de keeper tegen FOX Sports. "Ik maakte een blok om Becker af te stoppen. Toen voelde ik iets, maar kon door en twijfelde om verzorging te vragen. Ik schoot nog een bal uit, dat viel me niet tegen. Maar bij de volley leek het echt alsof het misging en toen wist ik dat het klaar was", reconstrueert de goalie, die daarop naar de grond ging. "Het voelde niet goed, al heb ik geen ervaring met spierblessures."

Een vervelend moment voor de doelman, want Jurjus keept de laatste weken alleraardigst. "Maar een blessure komt nooit op een goed moment. Heel rustig aan doen en hopen dat het meevalt", aldus de keeper, die zijn uitvallen niet wilde wijten aan het feit dat De Graafschap na de winterstop harder traint. "Ik ben ook geen dokter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen