Drommel voorkomt verlies Twente: "Totaal niet eens met penalty"

2 maart 2019, 11:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joël Drommel (op archiefbeeld) voorkwam vrijdag tegen Roda JC een nederlaag van FC Twente door in de slotfase de strafschop te stoppen die hijzelf veroorzaakte. "Ik was het totaal niet met die penalty eens", aldus de 22-jarige doelman.

"De speler stond te dichtbij me, als keeper mag je jezelf dan beschermen. Ik duwde hem heel zachtjes weg en hij liet zich heel makkelijk vallen", legt Drommel de aanleiding voor de penalty uit aan de Tubantia. "Gelukkig pak ik 'm, ik had me goed voorbereid."

Door de strafschop van Mario Engels te keren, beperkte Drommel de averij voor Twente en hielden de Tukkers een punt over de uitwedstrijd in Kerkrade. "De omstandigheden waren moeilijk, we kwamen achter, kregen een penalty tegen in de slotfase, maar zijn niet verslagen", zegt trainer Marino Pusic. "Als je niet kunt winnen, moet je zorgen dat je niet verliest. Daarom ben ik trots op de jongens."

Voor Twente blijft het er goed uitzien. Nummer twee Sparta liep weliswaar twee punten in, maar het verschil is nog steeds negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen