Ronaldo gaat spelen in competitietopper tegen Napoli

2 maart 2019, 13:06

Cristiano Ronaldo gaat zondag spelen in de competitietopper van Juventus tegen Napoli. Dat heeft trainer Massimiliano Allegri zaterdag bevestigd op de persconferentie. De Portugees kampte deze week met enkelklachten.

"Ronaldo heeft getraind met het team en zal morgen spelen", aldus Allegri. Juventus kan niet beschikken over Douglas Costa en Juan Cuadrado. "We hopen Costa terug te hebben voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid, Cuadrado is nog lang niet hersteld van zijn blessure."

In aanloop naar de uitwedstrijd tegen Napoli heeft Juventus al een straatlengte voorsprong op de nummer twee. Dertien punten maar liefst is het verschil. Winnen in Napels de Oude Dame kan de champagne alvast koud zetten. "Napoli wil ons heel graag verslaan en laten zien dat ze van ons niveau zijn."

Ook legde Allegri uit waarom hij zijn accounts op social media uit de lucht haalde. "De ophef daarover heeft met verbaasd. Dit is toch niet gek? Social media is een geweldige tool, maar niet voor iedereen. Je ziet zoveel beledigingen, mensen verstoppen zich achter hun toetsenbord. Maar dat heeft niets met mij of voetbal te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen