Cillessen zegt niet op voorhand 'nee' tegen terugkeer naar Ajax

2 maart 2019, 19:41

Jasper Cillessen sluit niet uit dat hij komende zomer terugkeert naar Ajax. De reservedoelman van FC Barcelona wil het liefst eerste doelman worden in een topcompetitie, maar zou het geen straf vinden om na drie jaar terug te keren in Amsterdam. Cillessen beschikt bij Barcelona over een contract dat in de zomer van 2021 afloopt.

In gesprek met Ziggo Sport vertelt Cillessen dat hij 'niet per definitie' nee zegt tegen Ajax. De doelman wil echter eerst zijn opties afwegen. "Ik zeg niet dat ik niet terug wil naar Ajax, maar ik wil de mensen in Amsterdam ook geen valse hoop geven. Het ligt eraan wat Barcelona wil en wat er nog meer op mijn pad komt. Ik ben ambitieus en wil als het kan in een topcompetitie, bijvoorbeeld in Spanje, Engeland of Duitsland."

Voor Cillessen is de belangrijkste vraag wat Barcelona met hem wil doen. De Oranje-doelman wil graag vertrekken, maar dat wilde hij afgelopen zomer ook al. "Toen wilde de club niet meewerken aan een transfer. Als ze de vraagprijs heel hoog leggen, wordt het lastig. Er zijn geen clubs die vijftig of zestig miljoen euro betalen voor een reservekeeper. Het is afwachten wat de club doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen