Late overwinning maakt nostalgisch gevoel los bij Solskjaer

2 maart 2019, 21:03

Manchester United kroop zaterdagavond door het oog van de naald tegen Southampton. Door een laat doelpunt van Romelu Lukaku wonnen The Red Devils met 3-2 tegen de degradatiekandidaat. Op Old Trafford waande trainer Ole Gunnar Solskjaer zich weer even in de tijden dat hij zelf als speler actief was voor United.

"De wijze waarop we de wedstrijd wonnen, doet me denken aan de oude tijden. Ik heb het vroeger zelf ook vaak meegemaakt", reageert Solskjaer tegenover Engelse media vlak na de benauwde zege. Lukaku had met twee doelpunten een groot aandeel in de overwinning. De Noorse trainer prijst de werklust en houding van de Belg. "Hij houdt van het maken van doelpunt en loopt altijd rond met een lach op zijn gezicht."

Solskjaer bracht in de absolute slotfase van de wedstrijd Tahith Chong (19) binnen de lijnen. Het was voor de Nederlandse aanvaller zijn eerste optreden in de Premier League. "Wat een wedstrijd! Geweldige teamspirit! Trots dat ik mijn Premier League-debuut heb gemaakt", reageert de jongeling via Twitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen