Benfica verrast in topper bij FC Porto en is nieuwe koploper

2 maart 2019, 23:29

Benfica is de nieuwe lijstaanvoerder in Portugal. De voormalig Champions League-groepsgenoot van Ajax won in de meeslepende topper op bezoek bij FC Porto en wipt zo over de oud-koploper heen. In Do Dagrão wonnen de gasten met 1-2.

Voorafgaand aan de clash tussen de nummers één en twee van de ranglijst was het verschil slechts één punt in het voordeel van gastheer Porto. Ook het eerste gejuich was voor de thuisploeg, want Adrián Lopez schoof na achttien minuten spelen. Het doelpunt was er eentje die het duel openbrak, want de twee ploegen boden elkaar eigenlijk vanaf het eerst fluitsignaal partij.

João Felixs gelijkmaker was daarom niet onterecht. Hij passeerde na nog geen half uur spelen Iker Casillas. Na rust ontpopte Rafa Silva zich tot gevierde man bij Benfica, want hij zorgde in minuut 52 voor de winnende treffer. Kansen kregen zowel Porto en Benfica nog, maar ook na een rode kaart voor Gabriel (Benfica) bleef de stand op 1-2 staan.

Het verdict na de door Benfica gewonnen topper is als volgt: met 59 punten is Benfica de nieuwe koploper. Het heeft twee punten voorsprong op Porto, dat nog tien wedstrijden heeft om de achterstand om te buigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen