Van der Werff belangrijk voor Vitesse: "Frustratie en blijdschap"

3 maart 2019, 11:22

Maikel van der Werff speelde met Vitesse zaterdag een moeizame wedstrijd tegen NAC Breda, maar won ondanks een achterstand toch met 4-1. Hij was belangrijk voor zijn ploeg door de 2-1 te maken en dat deed hem goed. De verdediger is blij om weer eens van waarde te zijn.

Door een knieblessure miste hij een gedeelte van het seizoen, maar Van der Werff was blij dat hij zaterdag in de basis stond en scoorde. Het zorgde voor een mix van emoties bij hem. "Frustratie en blijdschap", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Het is fijn om weer te spelen. En een goal maken is altijd lekker. Wat je wil is belangrijk zijn en dat ben ik gelukkig ook voor de ploeg. Het was mijn derde goal dit seizoen. Dat voelt natuurlijk goed."

Van der Werff maakte zijn derde van het seizoen, maar het duurde even tot de treffer werd goedgekeurd. Hij leek namelijk buitenspel te staan. "Ze keken er wel erg lang naar", zegt de verdediger. "Ik had wel het idee dat ik iets te vroeg liep, maar het is moeilijk. Je bent gefocust op de bal. Ik moet zeggen, ik snap de twijfel wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen