Basisdebutant Van den Bogert: "Leren van de fouten"

3 maart 2019, 18:25

Willem II-verdediger Victor van den Bogert maakte zondagmiddag zijn basisdebuut, maar dat ging niet van harte. De verdediger speelde op het plekje van aanvoerder Jordens Peters, maar ging zowel bij de eerste als ook de tweede treffer van SC Heerenveen in de fout. "Ik had op een ander debuut gehoopt. Maar het heeft geen zin om te treuren."

Dat zei hij tegenover Omroep Brabant over zijn eerste Eredivisie-minuten. "De eerste goal moet ik korter zitten, ook al is het rond de middenlijn. Daar komt dan lullig een goal uit. Dan heb je geen lekker gevoel en maak je ook nog hands bij de tweede", legde de achterhoedespeler uit. De penalty die daaruit volgde werd gemaakt door Sam Lammers.

Van den Bogert wilde echter niet te lang treuren. "Het heeft geen zin om in het negatieve te blijven zitten", wist hij over zijn ongelukkige eerste tien minuten. "Daarna viel de 3-0. Het is niet dat ik dan denk: het gaat hem vandaag niet meer worden. Uiteindelijk maken we 3-2 en hebben we kansen op 3-3. Helaas gaat die er niet in."

Al met al was hij blij met zijn basisdebuut. "En ik moet heel snel leren van de fouten die ik gemaakt heb", wist hij. "De wedstrijd is gespeeld, ik heb negentig minuten gespeeld en daar ben ik hartstikke blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen