Feyenoord 'redelijk ver' met aanstellen van nieuwe trainer

3 maart 2019, 23:21

Feyenoord is dicht bij het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer. Wie het is, dat is nog onbekend, maar directeur Jan de Jong liet weten dat de Rotterdammers in een vergevorderd stadium zijn met de opvolger van Giovanni van Bronckhorst. "Wij zijn redelijk ver, maar het is alleen niet uitgelekt. In de voetballerij zeggen ze altijd dat je niets doet, wanneer het niet uitlekt."

Dat vertelde hij in Studio Voetbal. De bestuurder denk dat er binnen 'één á twee weken' duidelijkheid komt over de trainerspositie van Feyenoord. Verder hield hij zich volledig op de vlakte over de aanstelling van de nieuwe coach. Het enige dat De Jong liet doorschemeren is dat de kans erg klein is dat Dick Advocaat na zijn eerdere afzegging alsnognog eindverantwoordelijke wordt in De Kuip.

Ook zal de nieuwe trainer geen interim worden om de periode te overbruggen tot Dirk Kuijt het stokje gaat overnemen. "Het is nog niet rond en alles wat ik nu zeg, schaadt het proces om het rond te maken", hield hij zich vervolgens op de vlakte. Wel dacht hij dat Kuijt ooit trainer wordt van Feyenoord, maar liet in het midden op welke termijn dat is.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen