Keizer beschermt Dost: "Maar hij zit in een mindere periode"

3 maart 2019, 23:51

Marcel Keizer was tevreden met de overwinning die Sporting Portugal zondagavond boekte op Portimonense. Alleen over de fase voor de pauze, toen de gasten terugkwamen tot 2-1, stemde hem niet tevreden. "We hebben na onze twee doelpunten dertig minuten niet goed gespeeld", oordeelde de Nederlander.

Dat vertelde hij direct na het met 3-1 gewonnen duel. "Ik ben tevreden met de overwinning en vooral met de eerste vijftien minuten", zei Keizer, die zag dat Sporting twee keer scoorde, via Abdoulay Diaby en Raphinha. Vervolgens zakte Sporting in en was de Nederlander niet tevreden met het half uur dat volgde. In de pauze kon hij wel het een en ander herstellen.

"De tweede helft was meer gecontroleerd. Voor de pauze verloren we de controle op het middenveld. Als we het niet simpel houden, wordt het soms nog ingewikkelder", aldus Keizer, die Bas Dost na een uur naar de kant haalde. "Hij is een doelpuntenmaker en is belangrijk voor Sporting. Ik hoop dat hij vertrouwen houdt in zichzelf, maar hij zit momenteel in een mindere periode. Dus ik heb hem gewisseld, al gebeurt dat ook met geweldige spelers."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen