'Feyenoord ziet in Stam kandidaat voor nieuwe trainer'

4 maart 2019, 08:17

Jaap Stam is een van de serieuze kandidaten om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. Technisch directeur Martin van Geel heeft de huidige trainer van PEC Zwolle gepolst of hij open staat voor een dienstverband in De Kuip. Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans.

Of hij ook dé kandidaat is met wie Feyenoord in een 'redelijk ver' stadium is - wat algemeen directeur Jan de Jong zondagavond bevestigde - is niet bekend. De aanstelling van Stam zou bijzonder zijn, aangezien de directeur een ervaren coach naar Rotterdam-Zuid wilde halen. Met de streep door de naam van Dick Advocaat kon door dat plan om Dirk Kuijt uiteindelijk volgend jaar voor de groep te krijgen eveneens een streep, meldt het AD.

In dat kader past het optreden van De Jong bij Studio Voetbal wel in dit bericht, aangezien hij ontkende dat de nieuwe coach een periode tot Kuijt moest overbruggen. Stam was voor zijn periode coach bij Jong Ajax en Reading en staat sinds afgelopen winter aan het roer bij de club uit Overijssel.

Ook De Telegraaf en Voetbal International maken melding van de concrete interesse in Stam. Henk Fraser, Maurice Steijn of Martin Jol - andere namen die in de media werden genoemd als mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst - zijn volgens VI derhalve nog niet gepolst. 

Lees ook: Feyenoord 'redelijk ver' met aanstellen van nieuwe trainer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen