Ajax reist met een volledig fitte selectie naar Madrid

4 maart 2019, 08:03

Ajax reist met een volledig fitte selectie af naar Real Madrid voor het belangrijke duel in de Champions League. Mede vanwege het vrije Eredivisie-weekend zijn de pijntjes bij diverse spelers voetballers de laatste weken verdwenen. Alleen de langdurig geblesseerden, Boureima Hassane Bandé en Carel Eiting, zijn niet van de partij in de Spaanse hoofdstad.

Dat schrijft De Telegraaf. Daardoor stapt Ajax met een volledige groep op het vliegtuig naar Madrid, aan het einde deze maandagochtend. Daar werken de Amsterdammers vanavond eerst de persconferentie af, alvorens er getraind wordt in Estadio Bernabeu. Als er niets geks gebeurt, dan starten de Amsterdammers vermoedelijk in dezelfde formatie als in het heenduel: dus met Dusan Tadic in de spits.

Ajax heeft dinsdagavond na de 1-2 thuisnederlaag een goed resultaat nodig om de volgende ronde van de Champions League te behalen. Afgelopen week besloot Erik ten Hag om in aanloop naar het duel de trainingen van vrijdag en zaterdag te schrappen vanwege het drukke programma voor de internationals. Van de 21-spelers moeten er nog drie voetballers, onder wie een keeper op de tribune plaatsnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen