De Vijverberg blijft het vaste onderkomen voor Jong Oranje

4 maart 2019, 12:07

De Vijverberg in Doetinchem blijft ook tijdens de kwalificatiecampagne voor het EK 2021 de thuisbasis van Jong Oranje. Alle duels tijdens de EK-kwalificatie, inclusief eventuele play-offduels, worden gespeeld in het stadion van De Graafschap. Zowel de KNVB als De Graafschap is zeer tevreden over het vaste onderkomen voor de ploeg van Erwin van de Looi.

Dat laat de KNVB weten. "Voor ons als team is het prettig dat wij weten wat wij qua faciliteiten kunnen verwachten bij een thuiswedstrijd", aldus Van de Looi. "Wij merken dat Jong Oranje in deze regio behoorlijk begint te leven. Ook tijdens onze laatste wedstrijden in de EK-kwalificatie zaten de tribunes weer nagenoeg vol. De sfeer op De Vijverberg is goed en dit inspireert ons extra om samen met de Oranjefans kwalificatie voor het EK 2021 af te dwingen."

Hongarije en Slovenië organiseren samen het EK 2021, waaraan zestien landen mee doen. Daardoor gaan alle nummers één naar het toernooi, net als de beste nummer twee en de winnaars van de play-offs. "Wij zijn verheugd dat de samenwerking met de KNVB is verlengd en dat de thuiswedstrijden van Jong Oranje ook de komende jaren in ons prachtige stadion worden gespeeld", aldus Hans Ostendorp, algemeen directeur van de Graafschap. "Het is voor ons als club, maar zeker ook voor de Achterhoek een prima uithangbord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen