Schöne gelooft in stunt: "Anders kun je net zo goed thuisblijven"

4 maart 2019, 12:51

Lasse Schöne is ervan overtuigd dat Ajax dinsdagavond ten koste van Real Madrid de kwartfinale van de Champions League kan bereiken. Om door te stoten naar de laatste acht, zal de Amsterdamse formatie de 1-2 nederlaag uit de heenwedstrijd moeten repareren. "We gaan er met een goed gevoel heen", stelt de Deense middenvelder.

Ajax zal in elk geval twee keer moeten scoren in het Santiago Bernabéu om zich te kwalificeren voor de kwartfinale. "We gaan erheen met het idee dat er wat te halen valt en we door willen gaan. Doe je dat niet, dan kun je net zo goed thuisblijven. Makkelijk wordt het niet, want Real Madrid is een wereldploeg", aldus Schöne in gesprek met het televisiekanaal van Ajax.

Voor eigen publiek speelde Ajax geen slechte wedstrijd tegen Real Madrid, maar toonde de Spaanse grootmacht zich effectiever. "Dat is natuurlijk ook hun kwaliteit, maar het geeft ons ook vertrouwen", aldus de Deen, die weet dat Real Madrid de voorbije week twee tikken kreeg van FC Barcelona. "Maar ze zijn gewend om grote wedstrijden te spelen en winnen. Ook als Real Madrid er wel goed voor had gestaan in de competitie, zouden ze niet ineens op tachtig procent spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen