United-pechvogel Sánchez weken uitgeschakeld met blessure

4 maart 2019, 17:55

Het is toch al niet het seizoen van Alexis Sánchez en dat lijkt zo te blijven. De Chileen liep zaterdag een blessure aan zijn knie op en heeft schade aan zijn kniebanden, weet de Chileense fysiotherapeut Pedro Oñate. Sánchez zal zodoende ongeveer acht weken moeten herstellen.

Sánchez raakte zaterdag tegen Southampton geblesseerd aan zijn rechterknie en werd na de pauze gewisseld. Dat is vervelend voor Manchester United, maar ook voor Chili aangezien in de zomer de Copa América wordt gespeeld. Dat toernooi lijkt hij echter te halen. "Sánchez heeft zijn scans gehad en hij hoeft zich geen zorgen te maken om de Copa América. Hij moet zes tot acht weken rusten", zegt Oñate tegen El Mercurio. "Het is een lastige blessure, maar niet héél complex."

De rol van Sánchez bij United was dit seizoen al zeer klein en zal dus vermoedelijk niet groter worden. De aanvaller, die in januari 2018 overkwam van Arsenal, scoorde vorig seizoen slechts twee keer voor United en draait ook dit seizoen een slecht seizoen. Hij scoorde in zeventien Premier League-duels slechts één keer. In de Champions League kwam hij helemaal niet tot scoren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen