Go Ahead ziet nieuwe aandeelhouder toetreden tot bestuur

4 maart 2019, 18:35

Nieuws vanuit de bestuurskamer bij Go Ahead Eagles. De club uit de Eerste Divisie meldt maandag dat de 44-jarige Alex Kroes zal toetreden tot de Go Ahead Eagles Holding B.V, onder voorbehoud van toestemming van de KNVB.

Hij vervangt een aantal aandeelhouders die mede vanwege hun leeftijd en gezondheidsredenen hebben besloten hun taken naast zich neer te leggen, zo meldt de club. Kroes werkte achttien jaar bij Sports Entertainment Group (SEG), een groot makelaarskantoor. Mede door die kennis verwacht Go Ahead dat hij een toegevoegde waarde zal zijn voor de club.

Hans de Vroome blijft als aandeelhouder en bestuurder bij de club en zal met Kroes gaan samenwerken. Zij geven samen met Jan Willem van Dop, Paul Bosvelt en Martijn Hegeman leiding aan de club. "De vertrekkende aandeelhouders verdienen veel dank", zegt voorzitter Hans de Vroome. "Mede dankzij hun bijdrage bestaat Go Ahead Eagles vandaag nog. Zelf ben ik heel blij met Alex Kroes als nieuwe en actieve aandeelhouder. Hij brengt kennis, ervaring en arbeid in. Dat gaat ons de komende jaren zeker helpen om vooruit te komen."

Kroes kijkt uit naar zijn taak in Deventer. "Go Ahead Eagles spreekt mij enorm aan vanwege het authentieke karakter", reageert hij op zijn aanstelling. "Een traditionele volksclub met een fanatieke en loyale aanhang, waarbij 'de mouwen opstropen en knokken' zeer gewaardeerd wordt. Hard werken, daar sta ik voor en ik zal dan ook de komende jaren mijn volle energie en tijd in de club gaan steken. Mijn in het topvoetbal opgebouwde kennis, kunde en netwerk zal ik hiervoor gebruiken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen