Tagliafico: "We zijn gekomen om de volgende ronde te halen"

4 maart 2019, 20:20

Volgens Nicolás Tagliafico is er nog voldoende vertrouwen op een goede afloop in de Champions League aanwezig bij Ajax ondanks de 1-2 nederlaag tegen Real Madrid. De Argentijn wil met zijn ploeg dinsdagavond vol voor het bereiken van de kwartfinales gaan.

Er is nog genoeg vertrouwen bij Ajax, zei hij op de persconferentie. "We hebben in Amsterdam een goede wedstrijd gespeeld, maar morgen moeten we effectiever zijn", zei hij volgens Ajax Life. "Ik denk dat we op precies dezelfde manier aan de wedstrijd moeten beginnen: druk uitoefenen op de achterste linie en zo snel mogelijk proberen te scoren. We weten nu precies hoe we onze tegenstander onder druk kunnen zetten en hebben geleerd van onze fouten."

Real verloor twee keer in een week van FC Barcelona en heeft dus het een en ander goed te maken. Daar komt bij dat de Champions League het laatste podium is waarop de topclub kan schitteren. "Wie weet treffen we een Real met een andere instelling, hongeriger, maar wij moeten het net zo graag willen. Wij zijn naar Madrid gekomen om de volgende ronde te halen", zegt Tagliafico, die zin heeft in het duel. "Het wordt een mooie wedstrijd. Dat hoop ik althans. En ik hoop ook van harte dat we ons doel kunnen bereiken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen