Van der Sar trots op Ajax in Europa: "Je ziet dat alles meegroeit"

5 maart 2019, 07:39   Bijgewerkt: 5 maart 2019, 08:57

Edwin van der Sar is trots op de prestaties die Ajax heeft bereikt in Europa. Volgens de algemeen directeur van de Amsterdammers laat dit elftal het gezicht van Ajax momenteel weer zien over de landsgrenzen. Ook heeft hij nog vertrouwen in een goede afloop dinsdag. "We hebben het gezicht van Ajax laten zien, aangetoond waar Ajax voor staat en wat we kunnen als iedereen voor elkaar knokt en de manier van spelen de juiste is."

Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in De Telegraaf. "Vooral aan de manier van spelen in Europa zie je dat er progressie is geboekt door het team en door de spelers individueel. Daar heeft iedereen profijt van", legt Van der Sar uit. "Je ziet dat alles meegroeit. Dat geldt voor de skyboxen en de business-seats die allemaal uitverkocht zijn en dat geldt ook voor de supporters, die zin hebben in onze grote Europese wedstrijden want die zijn allemaal uitverkocht."

De voormalig keeper hoopt dat ook op een mooi duel tegen Real Madrid om de Europese campagne te kunnen vervolgen. "Voor dit Ajax is het belangrijkste dat het elftal fit aan de wedstrijd tegen Real kan beginnen na een week waarin we ook een zware partij hadden in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi", aldus Va der Sar.

"Geef ik ons een kans vanavond? Alles moet kloppen, het eigen belang moet weg, de spelers zijn in elk geval supergemotiveerd en als team moeten we er staan", besluit de directeur.

Gaat Ajax stunten in Madrid? Zet in en krijgt tot 75 euro bonus! 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen