Tadic geeft Ajax kans: "Misschien krijgen we nu wat we verdienen"

5 maart 2019, 09:03

Dusan Tadic is optimistisch gestemd over de kansen van Ajax op bezoek bij Real Madrid voor de return in de Champions League. Ondanks de 1-2 nederlaag in Amsterdam ziet de Serviër mogelijkheden. "Als we met dezelfde intensiteit kunnen spelen en dominant durven te zijn, hoop ik dat we nu krijgen wat we misschien verdienen."

Dat vertelt hij tegenover De Volkskrant. Dat vertrouwen is niet alleen gebaseerd op het heenduel, maar ook op het feit dat Ajax een paar dagen extra rust heeft gekregen van de KNVB. "We zijn nu frisser. Als PSV, Ajax, Feyenoord of welke club dan ook ver geraakt in de Europa Cup, is het goed als zo'n team extra aandacht krijgt van de bond, om de kans op de volgende ronde te optimaliseren", denkt Tadic, die dat principe kent vanuit zijn thuisland. "In Servië is dat heel normaal."

Druk voelt de aanvaller, die vermoedelijk als diepe spits begint bij Ajax, ondanks de grote belangen nog niet zo. "Ik heb nooit meer zo'n grote druk gevoeld als in Servië, of het nu voor de nationale ploeg is of voor je club. De druk is daar zelfs een beetje te groot. Hier is druk prettig. Hier hoef je alleen wedstrijden te winnen. Daar is het alsof iedereen gaat sterven als je een wedstrijd verliest."

Gaat Ajax voor een stunt zorgen in Madrid? Zet in en krijg een mooie bonus!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen