Spoorboekje: voorselectie Oranje, terugblik op sensationeel Ajax

6 maart 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 6 maart.

Nieuws

Voorselectie Oranje

Ronald Koeman maakt vandaag zijn voorselectie voor aanstaande EK-kwalificatieduels met Wit-Rusland (21 maart) en Duitsland (24 maart) bekend. We hoeven op weinig verrassende namen te rekenen, zo kondigde Koeman al aan.

Specials

Tops en flops van historische Champions League-avond

Na de historische Champions League-avond van Ajax kleuren de Amsterdammers de tops. Het afgeschminkte Real Madrid is hofleverancier voor de flops. Onze tops en flops worden aangevuld met wat ons opviel bij Borussia Dortmund - Tottenham Hotspur (0-1)

Wedstrijden

China - Nederland (18.15 uur)

Na twee nederlagen op rij moet Nederland met een goed gevoel afsluiten op de Algarve Cup. Een mooie test, want die ploeg staat ook op het WK in Frankrijk van komende zomer. Zij zitten in een poule met Spanje, Duitsland en Zuid-Afrika. Verlaten de Leeuwinnen Algarve met een goed gevoel of met drie nederlagen op rij?

Paris Saint-Germain - Manchester United (21.00 uur)

Na de 0-2 nederlaag van PSG lijkt de opgave van Ole Gunnar Solskjær vrijwel een onmogelijke te worden, toch gaat de coach het met Manchester United ongetwijfeld proberen. De Engelsen kunnen een voorbeeld nemen aan Ajax, al kent United wel de nodige personele problemen. Zelfs de jonge Nederlander Tahith Chong kan debuteren in het miljardenbal.

Monterrey - Atlanta United (04.00 uur)

"Voor de club is de Champions League gewoon heel belangrijk", zei Frank de Boer over de nederlaag waarmee hij begon in de MLS. Vanwege het duel met Monterrey spaarde de Nederlandse coach enkele spelers en dat moet in de nacht van woensdag op donderdag een goed resultaat opleveren. Als er wordt verloren, dan zou het zijn derde nederlaag zijn in de eerste vier duels. En dat is niet de start waarop De Boer hoopt...

Voetbal op tv

21.00 uur: FC Porto - AS Roma, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Paris Saint-Germain - Manchester United, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

01.30 uur: Alianza Lima - River Plate, FOX Sports 4, live verslag van het duel om de Copa Libertadores

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen