Romero baalt van blessure: "Het is gewoon domme pech"

5 maart 2019, 10:57

PSV-spits Maximiliano Romero baalt enorm van de nieuwe knieblessure die hij heeft opgelopen. In het duel met Helmond Sport viel de jonge aanvaller vrijdag wederom uit met een kwetsuur, waardoor hij voorlopig langs de kant staat. "Ontzettend balen, want het is natuurlijk niet voor het eerst dat ik moet toekijken."

Dat vertelt hij op het clubkanaal van de Eindhovenaren. Zijn eerste jaar in Eindhoven is vooralsnog een opeenstapeling van blessures en dat is erg vervelend voor PSV, dat liefs tien miljoen euro voor hem over had. "Het is gewoon domme pech", aldus Romero. "Het frustreert me enorm dat ik niet kan laten zien wat ik kan. Er zit echter niets anders op dan opnieuw zo goed en zo snel mogelijk proberen te herstellen."

De vraag is of hij het WK Onder 20 jaar, met wie hij zich met Argentinië kwalificeerde, haalt. Dat staat gepland vanaf 23 mei in Polen. Zelf weet Romero niet wanneer hij weer terug is: "Mijn revalidatie begint vandaag. Het is lastig om aan te geven hoe lang het zal duren. Ik focus me daarom op mijn herstel, niet op een datum."

Ook toen hij helemaal fit was, kon de Argentijn overigens geen potten breken, mede door de goede prestaties van Luuk de Jong. In dat kader valt de schade voor de ploeg van Mark van Bommel mee: Romero maakte tot dusver slechts negen minuten in de Eredivisie.

Lees ook: Romero loopt knieblessure op en is wéér weken out bij PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen