Almere City FC en trainer uit elkaar na meningsverschil

5 maart 2019, 14:54   Bijgewerkt: 5 maart 2019, 15:44

Almere City FC en hoofdtrainer Michele Santoni zijn per direct uit elkaar. Tussen de Italiaanse coach, die nog zo goed begon in Flevoland, en de club was een verschil van mening ontstaan over de wijze waarop 'de ambitieuze doelstellingen van de club moesten worden behaald'. Assistent-trainer Ole Tobiasen neemt voorlopig de honneurs waar tot er een opvolger is gevonden.

Dat meldt de club via de officiële kanalen. "Wij willen Michele bedanken voor zijn onvoorwaardelijke inzet en professionaliteit. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere carrière", laat technisch directeur Robert Maaskant weten. Waarom club en trainer per direct uit elkaar gaan, is niet bekend gemaakt. Noch van welke kant de onvrede en de daaruitvolgende breuk is ontstaan.

Santoni was in Almere bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, nadat hij eerder werkzaam was in de technische staf van onder andere Internazionale, Livorno, Cesena, Cagliari en SS Lazio. De ploeg van Santoni stond na acht speelrondes zelfs even bovenaan in de Eerste Divisie, maar zakte de laatste maanden ver af. Ondanks dat vier van de vijf laatste duels weer werden gewonnen en de weg omhoog was ingezet, is de breuk tussen beide partijen dus ontstaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen