Vitesse-aanvaller Matavz hervat groepstraining en nadert rentree

5 maart 2019, 15:14   Bijgewerkt: 5 maart 2019, 15:42

Goed nieuws voor Vitesse: aanvaller Tim Matavz heeft de groepstraining weer hervat. De spits kampte de laatste maanden met een zware kuitbeenblessure, waarmee hij al sinds eind november aan de kant stond. Met de hervatting van de groepstraining, nadert zijn rentree in eerste van Vitesse ook. 

Dat schrijft De Gelderlander. Matavz kreeg eerder nog goed nieuws over zijn blessure en leek eerder op de weg terug dan op voorhand werd gedacht. Maar hoewel hij in januari alweer individueel op het veld stond, heeft het herstel uiteindelijk redelijk lang geduurd. Omdat het nu wel daadwerkelijk de goede kant op gaat, mag de Sloveen weer met de groep meedoen.

En dus is het een kwestie van tijd voor hij weer tot de wedstrijdsselectie behoort. Hoewel trainer Leonid Slutsky niet teveel risico wil nemen met zijn spits, zal hij ook blij zijn met de terugkeer. Alternatieven Oussama Darfalou en Thomas Buitink maakten nog geen uitwisbare indruk om Matavz, die vijfmaal scoorde in de eerste zeven duels, te vervangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen