Van Bronckhorst: "Vermeer verwachten we inzetbaar in Arnhem"

5 maart 2019, 15:23   Bijgewerkt: 5 maart 2019, 15:40

Hoewel Kenneth Vermeer de groepstraining van Feyenoord nog niet heeft hervat, is trainer Giovanni van Bronckhorst positief over de inzetbaarheid van de doelman komend weekend tegen Vitesse in de Eredivisie. De sluitpost van de Rotterdammers viel tegen FC Emmen uit en dat bleek vanwege een liesblessure. "Maar ik verwacht dat hij komend weekend wel weer inzetbaar is."

Dan is Vitesse de opponent in Arnhem op zondagmiddag. "Kenneth heeft last van zijn lies. Hij had een moment in de wedstrijd bij de redding (op de inzet van Sven Braken, red.)", aldus Van Van Bronckhorst op het clubkanaal van de Rotterdammers over wanneer de kwetsuur werd opgelopen. "Daarna werd het wat stijver." Vermeer moest zich laten wisselen: Joris Delle kwam binnen de lijnen.

Voorlopig lijkt de liesblessure enigszins mee te vallen en de trainer van Feyenoord verwacht dat Vermeer dan ook fit genoeg is om in actie te komen in Arnhem. "De komende dagen zal hij stappen in zijn herstel moeten maken. Maar dan hebben wij goede hoop dat hij zondag weer kan spelen", aldus de trainer.

Lees ook: Uitgevallen Vermeer heeft training bij Feyenoord nog niet hervat

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen