Koeman over Oranje: "Het gevoel is nog steeds goed"

5 maart 2019, 17:53

Bondscoach Ronald Koeman kijkt uit naar de start van de EK-kwalificatiereeks. Volgens de trainer van het Nederlands elftal is het goede gevoel dat Oranje de afgelopen maanden ontwikkelde nog steeds aanwezig. "Maar we moeten wel beseffen dat we keihard moeten werken."

In gesprek met OnsOranje laat Koeman weten dat hij niet veel verrassende namen gaat toevoegen aan zijn selectie. "Het zal grotendeels in de lijn zijn zoals het eerder is geweest. Het is heel prettig dat je een redelijk vaste groep hebt, dus je hebt niet echt een aanloop nodig en de manier van spelen is bekend. Ik voorzie minder aanpassingsproblemen dan wanneer we een aantal wisselingen zouden hebben."

Ondanks de wedstrijdloze periode van Oranje zat Koeman niet stil. Hij reisde Europa door om internationals te bezoeken. "Zelf ben ik onder meer bij Memphis Depay en Kenny Tete geweest. En in Engeland bij Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. Dan heb je toch tijd om even bij te kletsen."

Na de succesvolle Nations League-campagne hoopt Koeman met Oranje tegen Wit-Rusland en Duitsland de kwalificatie goed te starten. "Het gevoel is nog steeds goed, maar we moeten wel beseffen dat we keihard moeten werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen