Ten Hag: "Beginfase doorkomen, dan kunnen zij nerveus worden"

5 maart 2019, 20:52   Bijgewerkt: 5 maart 2019, 21:30

Erik ten Hag hoopt de beginfase tegen met Real Madrid te overleven. De trainer van Ajax verwacht dat de thuisploeg vanaf de start gaat stormen. "Als we de beginfase goed doorkomen, kunnen zijn  nerveus worden", denkt Ten Hag.

Ook de schorsing van Sergio Ramos biedt Ajax kansen, verwacht Ten Hag. Raphaël Varane, in Amsterdam afwezig door ziekte, vormt in de return het centrale duo met Nacho. "Ramos is toch de leider, die bepaalt daar achterin. Varane is ook top van de wereld, maar hij en Nacho zijn niet helemaal op elkaar ingespeeld", zegt Ten Hag tegen Veronica. "Daar kunnen we ze pijn doen, dat moeten we proberen."

Ten Hag houdt zelf vast aan de Champions League-variant met Dusan Tadic in de spits. "We spelen met dezelfde intenties, maar kunnen minder verrassen. Onder de hoge weerstand moeten wij het laten zien, maar moeten we realistisch blijven spelen. We kunnen hetzelfde brengen als in Amsterdam. Dat zegt ook iets over onze prestaties en progressie. Het ziet er gewoon goed uit. De grote uitdaging is nu om het te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen