Tottenham-coach Pochettino moet twee duels brommen na kritiek

6 maart 2019, 10:40

Mauricio Pochettino moet de komende twee duels toekijken vanaf de tribune bij Tottenham Hotspur. Na het duel met Burnley had de oefenmeester felle kritiek op scheidsrechter Mike Dean en dat is hem duur komen te staan: hij is geschorst voor het treffen met Southampton en Liverpool en moet bovendien een boete van ruim elfduizend euro betalen.

Dat heeft de FA bekend gemaakt. Pochettino was boos over de corner die Burnley had gekregen en waaruit het een doelpunt maakte. Direct na het duel zocht hij Dean boos op en hoewel hij niet veel later erkende dat hij te ver was gegaan, heeft de Engelse voetbalbond hem dus wel fors gestraft.

De oefenmeester van Tottenham Hotspur kondigde na het duel met Borussia Dortmund zijn schorsing al aan. Tijdens de persconferentie begreep hij een vraag verkeerd, waarna hij antwoordde: "Daar ga ik niet op antwoorden. Dat zul je morgen na tien uur 's ochtends wel zien." De vraag ging echter over het feit of Tottenham de volgende CL-ronde wél in het nieuwe stadion zal spelen. "Ja, daar ga ik wel vanuit", lachte de trainer, nadat hij van de tolk had begrepen wat de juiste vraag wél was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen