Vertonghen en Alderweireld genieten mee van Ajax

6 maart 2019 – Toby Alderweireld en Jan Vertonghen vierden dinsdagavond dubbel feest: de verdedigers van Tottenham Hotspur versloegen Borussia Dortmund en plaatsten zich zo voor de kwartfinale van de Champions League en zagen Ajax bovendien hetzelfde doen. "Het is een fantastische prestatie van Ajax en alleen maar goed voor een club als Ajax dat ze ook Europees laten zien wat ze kunnen", aldus Alderweireld.

Vertonghen en Alderweireld genieten mee van Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelde hij tegenover Sporza. "Ajax zit niet alleen bij mij in mijn hart, maar ook bij Jan, Christian (Eriksen) en Davinson (Sánchez). We komen van daar, dus dragen we hen een warm hart toe. Wie weet komen we elkaar tegen in de kwartfinale. Het maakt niet uit welk team onze tegenstander wordt, het zal sowieso lastig worden. Hopelijk kunnen we Ajax misschien een paar rondes later treffen."

Ook Vertonghen had het nieuws uit Madrid al meegekregen. "Mooi, hè", vond hij. "Maar je gaat me niet horen zeggen dat dat mijn favoriete tegenstander is in de volgende ronde na die prestatie."

Reacties

Ajax

gerelateerd