Timing mededeling Löw irriteert Bayern München

6 maart 2019, 18:59   Bijgewerkt: 6 maart 2019, 20:41

Joachim Löw heeft zich de woede van Bayern München op de hals gehaald. De bondscoach van het Duitse nationale elftal maakte dinsdag bekend dat Bayern-trio Jérôme Boateng, Mars Hummels en Thomas Müller niet meer hoeft te rekenen op een uitnodiging voor Die Mannschaft. De timing van de bekendmaking zorgt voor frustraties in München.

'We zijn van mening dat de timing en omstandigheden van deze beslissing voor de spelers en het publiek twijfelachtig zijn', begint het officiële statement van de Duitse grootmacht. Duitsland speelde in november zijn laatste interland. 'Dat de spelers drie en een halve maand later hiervan op de hoogte worden gesteld, vlak voor de cruciale wedstrijden in de Bundesliga en Champions League, irriteert ons.'

Bayern benadrukt zich niet te willen bemoeien met het beleid van Löw, maar hekelt zijn timing. 'Thomas Müller (100), Mats Hummels (70) en Jérôme Boateng (76) hebben samen 246 caps achter hun naam en deel uitgemaakt van een zeer succesvol decennium met de wereldtitel in 2014 als absoluut hoogtepunt. Bayern heeft veel respect voor de sportieve verdiensten van Thomas, Mats en Jérôme voor het nationale team en het Duitse voetbal', neemt de club het op voor het drietal.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen