Volgende tik voor De Boer: Atlanta hard onderuit tegen Monterrey

7 maart 2019, 07:29

Frank de Boer heeft een volgende forse tik gekregen als trainer van Atlanta United: de oefenmeester liep met zijn ploeg in de nacht van woensdag op donderdag tegen een 3-0 (!) nederlaag aan in de kwartfinale van de CONCACAF Champions League tegen Monterrey. Tot een kwartier voor tijd viel de schade mee, maar in de laatste tien minuten moest de kampioen van de MLS nog twee treffers slikken.

Nicolás Sánchez had na ruim een kwartier een strafschop benut en die stand stond verder heel het duel – dat volgens De Boer cruciaal was omdat Atlanta zich dit seizoen wilde focussen op CL-winst  – op de borden. Tien minuten voor tijd verdubbelde Dorlan Pabón echter de score, gevolgd door de derde treffer gemaakt door Jesús Gallardo.

Een volgende klap in het gezicht voor De Boer, die bij zijn MLS-debuut onderuit ging en ook in de eerste ronde van de Champions League begon met een forse nederlaag tegen Herediano. In dat duel (4-1 verlies) was echter nog uitgangsperspectief, dat in de return met de 4-0 winst nog werd benut. Of de ploeg van De Boer, die komend weekend eerst nog Cincinnati treft in de competitie, het ook ditmaal kan omdraaien, is de grote vraag.

Lees ook: Op bezoek bij De Boer in de MLS: "Champions League is cruciaal"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen