FC Emmen versterkt zich tussentijds met El Azzouzi

7 maart 2019, 10:20

Een tussentijdse versterking voor FC Emmen: de transfervrije Zakaria El Azzouzi (22) maakt het seizoen af in Drenthe. De spits (op archiefbeeld voor Sparta) tekent tot einde seizoen, met de optie voor nog een jaar. El Azzouzi zat zonder club nadat Ajax zijn contract per 1 januari ontbond.

"De afgelopen maand heb ik mijn conditie op peil gehouden bij FC Twente, dus ik ben fit", zegt de Rotterdammer op het clubkanaal van Emmen. "De teamspirit bij FC Emmen sprak mij enorm aan. Ik wil de club en de supporters graag helpen om in de eredivisie te blijven."

Bij Ajax brak El Azzouzi nooit door, de Amsterdammers verhuurden hem in het verleden aan FC Twente, Sparta en Excelsior. In totaal heeft de aanvaller 51 Eredivisie-wedstrijden in de benen waarin hij elf keer scoorde. "Zakaria heeft een goed schot en een neusje voor de goal. Hij werkt hard, staat vaak op de juiste plek én kan goed afmaken. Dat kunnen we goed gebruiken om handhaving in de Eredivisie veilig te stellen", aldus Emmen-directeur Ben Haverkort.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen