Hofstede langer bij De Graafschap: "Je weet dat er kritiek komt"

7 maart 2019, 18:17

Ondanks dat Peter Hofstede behoorlijk onder vuur lag bij de achterban, heeft De Graafschap besloten om zijn verbintenis te verlengen. De manager voetbalzaken heeft voor een jaar bijgetekend en is daar zeer blij mee.

Hofstede kreeg veel kritiek van de fans van de promovendus, omdat de fans vonden dat zijn aankoopbeleid te wensen overliet. "Je weet dat als je promoveert en het wordt lastig dat er kritiek komt. Dat snap ik", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Het is ook onderhevig aan deze functie. Die is er dan altijd. Maar ik weet ook dat mensen mij intern meemaken en mij beoordelen op wat ze daar zien. De relatie met de staf en spelers waar je dagelijks mee werkt. En dat je ook daarop beoordeeld moet worden. Het is altijd ingewikkeld en een samenhang van verschillende processen."

De 52-jarige directeur haalde in de winter met Azor Matusiwa en Charlison Benschop enkele goede aanwinsten binnen en looft de klankbordgroep die achter de schermen belangrijk is. Die groep was positief over een langer verblijf van Hofstede. "Zo wordt ook voor mij het draagvlak groter. Zij weten hoe het werkt in het voetbal. Ik doe dingen ook nooit in mijn eentje. Dat de winteraankopen beter waren voelt prettig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen