Van Mieghem denkt dat hij na dit jaar vertrekt bij De Graafschap

7 maart 2019, 19:13

Daryl van Mieghem is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij De Graafschap. De buitenspeler kan dit seizoen niet beschikken over een vaste basisplaats in Doetinchem en is na dit seizoen transfervrij. Hij verwacht niet langer te blijven.

De 29-jarige aanvaller hoopt dit weekend op minuten tegen Willem II. "We zullen zien, ook ik wil spelen. Ik heb de knop omgezet en ben de laatste wedstrijden denk ik goed ingevallen. Ik wil het de trainer zo lastig mogelijk maken", zegt Van Mieghem tegen Omroep Gelderland. Tegen ADO Den Haag deed hij vrijdag twintig minuten mee. "Het is me ook wel gezegd dat ik goed inviel. Dat geeft wel weer een boost om door te gaan en de lijn door te trekken."

Van Mieghem promoveerde afgelopen seizoen met de club. "Ik ben gebleven om het ook in de eredivisie te laten zien wat ik kan. Maar dat is door een combinatie van factoren niet gelukt. Ik heb nog best veel gespeeld, maar zat ook niet lekker in mijn vel. Dat is geweest en heb ik nu achter me gelaten. De knop is omgezet."

Hij verwacht niet dat hij ook komend seizoen nog bij De Graafschap speelt. "Die kans is vrij klein lijkt me. Gezien de situatie is het wel logisch dat we niet met elkaar zouden doorgaan. Maar het seizoen is nog lang. Ik heb geen enkele haast. Nee, van de club heb ik nog niets gehoord."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen